Det er noe med postapokalypsen som pirrer oss. Walking Dead, Mad Max, Last of us, The Road, Fallout, Waterworld! Fellesnevneren for disse populærkulturelle mesterverkene er at de viser en verden etter total kollaps. Penger er ikke verdt noe. Skal du overleve, må du enten ha noe å bytte, eller sitte inne med kunnskap og ferdighetersom noen trenger. Evt. gro gjeller. Uten det blir livet ditt kort!

«Postapokalyptisk Supermarked» er et byttemarked og kreativt gjenbrukstorg der du finner «etterlatenskaper fra verden slik den var før alt gikk i stå», spesielt komponenter plukket ut av kastet elektronikk. Det handler om å lete etter verdi i det andre kaster. Har du et halvferdig prosjekt du trenger deler til, eller vil kvitte deg med? Ta det med og se hva du finner i vårt lille postapokalyptiske supermarked. Eller bare kvitt deg med leker og elektronikk du ikke lenger trenger. Du vet aldri hva som kan komme til nytte!

Kanske blir du også inspirert til å lage noe med en gang. Og det er greit! På vårt figurverksted vil vi ha limpistol, loddebolt og annet verktøy tilgjengelig, slik at du kan lage ting. Passer også for små barn dersom en voksen kan passe litt på. Hva med å lage en liten «økokriger»? Se http://pappmaskin.no/2009/06/tiny-eco-warriors-1-5/

Har du ting å gi bort i forkant? Send en epost til morten.skogly@gmail.com