Omega Verksted er et studentdrevet elektronikkverksted som holder til i kjelleren på El-bygget på NTNU Gløshaugen. Vi liker å lage mer eller mindre brukbare ting av gammelt og nytt, og vi har også en og annen nyttig komponent på lager. Selv om vi ikke reparerer ( evt. ødelegger) el-avfallet ditt for deg, stiller vi med hjelp og utstyr, og vi holder ofte åpent til fornuftige tidspunkter på døgnet. Les mer om oss og hva som skjer på nettsiden vår, eller stikk innom! Vi kommer til å ha med en del småprosjekter som har blitt gjort på Omega Verksted, og noen litt større som er listet opp under:

1) Teslacoil – Spenning blir til musikk med Omega Verksteds teslacoil! Bygd og designet fra bunnen av.

2) OV-Grill (med kjøleskap) – For å effektivisere næringsopptak per tidsenhet har vi på Omega Verksted bygget en grill som, ved hjelp av diverse finurligheter, effektiviserer grilling av burgere og annet. Vi akter å grille så mye vi orker på Maker Faire.

3) Vaffelmaskin 2.0 – Vår tidligere populære vaffelmaskin har sett sine bedre dager, og i den forbindelse har vi begynt byggingen av en ny. Den nye blir som den gamle, helautomatisk, og vi planlegger å servere vafler så lenge vi har