Gjenbruksdagen

Velkommen til Gjenbruksdagen 2015 på Torget

Gled deg til D.D.E.-konsert, byttetorg og moteshow fra Fretex.

For sjette året på rad har Trondheim Renholdsverk gleden av å invitere til Gjenbruksdagen, som i år strekker seg over to hele dager – 28. og 29. august. Som alltid er stedet Torget, men nytt i år er at vi skal dele Torget med Maker Faire. Jo flere som engasjerer seg i gjenbruk, jo bedre, tenker vi.

Nytt av året er også vårt byttetorg for sports- og fritidsutstyr. Har du en sykkel, ryggsekk, bæremeis eller annet utstyr du ikke har bruk for lenger? Gi utstyret en ny sjanse. Vi er helt sikre på at noen blir glade for å overta det. Er du selv på utkikk etter noe, finner du det kanskje her. Byttetorget er åpent begge dager fra klokken 10-16.

Selve gjenbruksshowet går av stabelen lørdag klokken 13. Sammen med Fretex kjører vi på med et forrykende moteshow med modeller fra Trend Models og Mona Grudt. For tredje året på rad, stormer dessuten D.D.E. scenen i kjent stil. Forhåpentligvis med det samme gode været vi har hatt samtlige år.

Vi gjentar også suksessen med kartonglotteriet. I fjor ble det studenten Eivind Bering som tok med seg 10 000 kroner. Kanskje blir det deg i år? Ta med deg en kartongkubbe og bli med i trekningen.

Gjør et kupp, kvitt deg med ting du ikke trenger, kjøp brukt, kos deg på konsert, bli inspirert og få litt grønnere samvittighet.

Velkommen til Gjenbruksdagen!

Tone Pettersen Olden

kommunikasjonssjef

Trondheim Renholdsverk

PROGRAM FOR GJENBRUKSDAGEN 28. OG 29. AUGUST:
FREDAG 28. AUGUST
10.00–16.00
 FRETEX-UTSALG OG BYTTETORG FOR SPORTS- OG FRITIDSUTSTYR

LØRDAG 29. AUGUST
10.00–16.00 FRETEX-UTSALG OG BYTTETORG FOR SPORTS- OG FRITIDSUTSTYR
13.00 VELKOMMEN VED BJARNE BRØNDBO
FRETEX FASHION SHOW
D.D.E-KONSERT
CA. kl. 14.00 EKSTRATREKNING I KARTONGLOTTERIET